Hlavní navigace

Názor k článku Náš požadavek na 35 korun z poplatku ČT je adekvátní, tvrdí regionální televize od anonym - 1) Domnívám se, že jedna veřejnoprávní televize bohatě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 6. 2012 6:54

    bez přezdívky

    1) Domnívám se, že jedna veřejnoprávní televize bohatě stačí a i tak by ji někteří moc rádi zprivatizovali, ještě vytvářet druhou, neupadl ten pán na hlavičku ?

    2) Snad nemá to drzost a nechce srovnávat profesionální výrobky ČT24 a ČT4 Sport s nějakými záběry nějaké lokálky z horní / dolní z nějakého kozího plácku, či místní ožíračky ? To snad ani nemůže myslet vážně ?

    3) Takže samozřejmě nakopat do zadku. A pořádně, že se v jeho hlavičce takováto neuvěřitelná sprostost vůbec zrodila. Jen ať si pěkně podnika komerčně. A jestli to neumí ať táhne od válu. Je dost těch, co ho umí nahradit. Ale za své soudruzi. Za své. Ať mu je reklama lakmusovým papírkem a ať ukáže, že se umí uživit a ne přidrzle činit pokusy o okrádání občanů státu. Na konec se ukáže, že se mu 99,9% diváků na nějaký jeho kozí plácek s jeho lokálními taky sportovci, každý vykašle.

    Opravdu nehorázná drzost od toho hovada, jinak se to nazvat vážně nedá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).