Hlavní navigace

Názor k článku Nebezpečné webhostingy III od anonym - Co je na tom spatneho, ze ve svem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 9. 2008 15:18

    bez přezdívky
    Co je na tom spatneho, ze ve svem profilu uvadim portal SOOM.cz jako homepage? Kdybych uvedl pentester.cz spousteny za 14 dni, byl byste pak spokojenejsi? Naopak byste mi ted tady nadaval, ze cely serial nebyl nic jineho, nez pouha reklama.

    Pomoci spatne konfigurace vyse uvedenych direktiv lze pristupovat k datum cizich uzivatelu, systemovym slozkam, obchazet restrikce,... a Vam to prijde nepodstatne?

    Bezpecnost je zajiste nutno brat v kontextu souvislosti, cilem tohoto serialu vsak bylo seznameni se s bezpecnosti na urovni PHP, o kterou se soucasne webhostingy silne opiraji a ctenari na to byli upozorneni, hned nekolikrat.

    ad safe_mode_gid
    Dalsi priklad lenosti spravcu serveru. Namisto komplexnejsi konfigurace radeji tuto direktivu aktivuji a maji po problemu za 5 vterin, ze? Co to udela s bezpecnosti je jiz tolik netrapi.

    ad posledni odstavec
    Vy si samozrejme muzete pouzivat cokoliv a ja budu ten posledni, kdo Vam to bude vyvracet, nebot jsem rad, ze mate predstavu o idealne zabezpecenem webhostingu. Tento serial se ale zabyva realitou (webhostingy), nikoliv predstavami (zde diskutujici ctenari).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).