Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nebezpečné webhostingy III od Muerte - Co bys po něm chtěl, je to nějaký...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 9. 2008 13:27

    ef (neregistrovaný)
    Mno, ono je fakt, ze spousta hostingu suexec skutecne nepouziva, a to vcetne tech opravdu velkych, ono se to precejen o malinko hure administruje nez mod_php, nekteri klienti se vztekaji, ze nemohou nastavovat php direktivy per adresar... To bych mu zase nebral. Ostatni veci... mno, k tomu jsem se uz vyjadril o par komentaru vyse :-).
  • 2. 9. 2008 12:45

    eGo (neregistrovaný)
    Jesus maria - clovece - nastav si nekdy nejaky webhosting. Frflat neco o "identifikatoru" (cili o uzivateli, ktery soubor vlastni) a nevedet, ze bez suexecu zadny webhoster nebude existovat, je nesmysl. Proc se neukazes u me na stroji. Prisaham, ze ti tam dam i shell. Dyt to je podstata unixu. MULTIUZIVATELSKY SYSTEM! Ne nejaky Wydlous!
    Virtualhost je jenom jedno z vyuziti. A 640 na /etc/passwd byl vazne vysmech. Linux distro nebo BSD je v defaultu nastavene docela dobre a jeste NIKDY v zivote jsem nevidel nekoho, kdo by se dokazal "nabourat" do stroje a prevzit jeho kontrolu jako root. Jestli na to mas, tak se ukaz. Jestli mas jenom na to blbe plkat a chces si psat svoje super secure PHP skripty from scratch, tak si radsi nainstalluj core Joomlu! a zabyvej se tim, ze do 12 hodin od reportu chyby je nova verze a opraveno.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).