Hlavní navigace

Názor k článku Nefungují vám některé programy na satelitu? Na vině může být přelaďování u Skylinku od Trident - Tak podrobne jsem necetl DVB standardy, ale pri...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2014 22:49

    Trident

    Tak podrobne jsem necetl DVB standardy, ale pri navrhu systemu muselo byt jasne ze k podobnym vecem dochazet bude na vsech zpusobech vysilani. Prenastaveni neni vec ktera by se neplanovala dopredu. Takze x tydnu pred prenastavenim musi byt jasne co a jak. Z jakeho stavu na jaky stav. A pokud nenajdu signal/stream/da­tovou strukturu na prvnim setingu tak hned prepnu na novy asociovany s predeslym programem.
    Bezny cumil aspon 1x tydne tv zapne a je dost casu planovany setting si stahnout. Proto mne fascinuje ze uz od zacatku toto nebylo implementovano v DVB na obou stranach.

    Ale mozna je to funkce ktera se proste neimplementuje. Jako ze rada aut si dodnes neni schopna nastavit hodiny z RDS vestaveneho radia nebo vestavene GPSky. Proste inzenyr by musel vymyslet neco noveho a umasteny gelous produktak toto povazovat za dulezitejsi nez drzak na kafe u saltpaky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).