Hlavní navigace

Názor k článku Nejen na ClickNetu se už nekliká od wa1 - Prispevek uzivatele pod prezdivkou "lania" je naprosto scestny....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 6. 2004 13:46

    wa1 (neregistrovaný)
    Prispevek uzivatele pod prezdivkou "lania" je naprosto scestny. Krome toho, ze se asi opravdu jeste nedostal do styku s postou, tak nema vubec poneti o tom, co se na Aukro.cz prodava. Rozhodne neni pravda, ze tam "jsou jen polske veci".

    Trochu zavadejici jsou i udaje uvedene v samotnem clanku. Je sice pravdou, ze na Aukce.cz najdete v rubrice "Mobilni telefony" celkem 140-150 polozek. Nicmene v samotne podrubrice "Telefony GSM" je uz polozek cca 80. Ani to ale neznamena, ze tam najdete 80 telefonu. I v teto rubrice je totiz "primichana" spousta prislusenstvi, ktere do teto rubriky vubec nepatri. Takze jestli se dostanete na 50-60 telefonu, muzete byt radi.

    Dalsi kategorie na Aukce.cz jsem podrobnej nezkoumal a myslim, ze to ani neni treba.

    Myslim, ze by stalo za to zminit, ze naproti tomu na Aukro.cz ma kategorie Telekomunikace 250 polozek a z toho je ted 42 mobilnich telefonu.
    Nemyslim, ze by to nejakym zasadnim zpusobem menilo vyznam clanku, ale nemuzu souhlasit s tim, ze Aukro.cz je jen serverem pro sberatele. Je pravdou, ze sberatele patri k nejaktivnejsim uzivatelum a obchodujicim. To ale jeste neznamena, ze na Aukro.cz neni mozne nakupovat nebo prodavat nic jineho. Prave naopak!

    6 500 polozek na Aukro.cz a necele 3 000 polozek na Aukce.cz take o necem svedci. K tomu si uvedomte, ze Aukce.cz je v provozu od roku 1999 a Aukro.cz od lonskeho leta.

    Urcite by nebylo od veci, aby si kazdy z diskutujicich zkusil neco koupit nebo prodat na obou (prip. trech, pocitam-li i Vateru) zminenych serverech. Na vlastni kuzi se presvedcite o tom, kde prijdete do styku s overenymi prodejci, kde mate k dispozici Podporu zakazniku, zkratka ktery aukcni server funguje...
    Volani po tom, aby "tady byl eBay" je sice hezke, ale samotna pritomnost tohoto portalu jej jeste nezaplni atraktivnimi predmety. Je potreba, aby se lide v Cesku naucili nastroje internetovych aukci pouzivat. Na Aukro.cz k tomu maji dostatek prilezitost.

    Vsem preji hezky den.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).