Hlavní navigace

Názor k článku Nejistá budoucnost čtenářských diskusí od David Ondrejkovič - Dovolat se lze pouze něčeho, co reálně existuje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 1. 2010 8:48

    David Ondrejkovič
    Dovolat se lze pouze něčeho, co reálně existuje a o "dobré pověsti" lze v případě PROLUXU s úspěchem pochybovat - důkaz je jednoduchý - zadejte si název této firmy do libovolného vyhledavače a zjistíte, že prakticky vechny odkazy, s výjimkou těch, které PROLUX nějakým způsobem inicioval sám, sdělují velmi negativní osobní zkušenosti mnoha osob po celé ČR.

    PROLUX a jim podobní skončí nebo velmi podstatně omezí své nekalé aktivity poté, jakmile dojde ke změně zákona č. 216/1994 (viz zde: http://www.ct24.cz/domaci/78130-poslanci-chteji-zprisnit-rozhodci-dolozky-oblibeny-trik-pri-pujcovani-penez/). V případě ad hoc soukromých arbitrů jde v podstatě o "privatizované soudy" s předem zaplaceným rozsudkem, který má totožné účinky jako ten skutečný (od státního soudu) - tedy lze na jeho základě provést exekuci. Tento "rozsudek" (správně - rozhodčí nález) lze u soudu poměrně obtížně zrušit a to i tehdy, pokud je zcela nesmyslný.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).