Hlavní navigace

Názor k článku Nejposlouchanější jsou opět Impuls, Evropa 2 a Frekvence 1 od anonym - To nebylo moc vtipný. Wave nevysílá nikde na FM...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 11. 2009 14:25

    bez přezdívky
    To nebylo moc vtipný.
    Wave nevysílá nikde na FM !
    D-Dur nevysílá nikde na FM ! Vysílá na FM, Classic FM, ale to má frekvenci snad už jenom v Praze !(I když jich dřívě mělo více. Vltava je sice dostupná všude, ale to je sice stanice, která hraje , taky vážnou hudbu, ale nehraje vážnou hudbu-nonstop, protože hraje i rozhlasové hry a jazz a alternativu a jiné věci, takže není stanicí vážné hudbu, ale stanicí kulturní, což je rozdíl. Takže se dá s klidným úsměvem říci, že vážná hudba v ČR, dostupná není. Tedy pokud člověk nebydlí v Praze anebo nepoužívá k poslechu rádia přijímač DVB-S/T/C.)
    Proglas-specifická náboženská stanice, která si hledí vysílání pro své ovečky a je zcela zbytečné o ní hovořit, ateistům její vysílání většinou vůbec nic neříká a není pro ně určené, když by tam mluvili hotentótsky mělo by to asi zhruba stejný efekt, naprostá většina lidí ani neví, že to vysílá nebo se tomuto vysílá zdaleka, raději vyhýbají aby se z toho náhodou nenakazili.
    Kiss a E2 samozřejmě jsou sobě, zcela podobnými kolovrátky a takových kolovrátků zcela shodného typu, je absolutní většina. Namátkou třeba Černá hora atd.
    Radiožurnál patří do jiného typu kolovrátku, kterých je o něco méně. Jsou to kolovrátky typu Impuls, Blaník apod. Radiožurnál je specifický tím, že do tohoto nejodpornějšího typu patří pouze jednou nohou, tedy tím, že je to zrůda, tedy míšenec, tedy paskvil, tedy chameleón, tedy mutant, tedy bastard, má ještě druhou nohu a to je kvalitní zpravodajství ČRo.
    Vyjímky, které hrají jinak a to slušně, jsou uvedeny zde
    http://home.tiscali.cz/~cb009902/
    Jsou to vyjímky rockové, folkové a alternativní.
    Nejsou tam uvedeny vyjímky dance jako DJ Radio A Helax, protože dance neholduji. Nic méně patří také mezi světlé vyjímky. Tak též patří mezi světlé vyjímky stanice Expres, která nehraje běžný pop, ale pop zajímavější, ovšem vysílá zase pouze v Praze. Na území ČR je více, nežli 60 rozhlasových stanici a naprostá většina patří mezi ony dva nejrozšířenější typy kolovrátků. Vyjímky se dají spočítat na prstech. Takže trochu málo, těch jiných, na takové množství stanic. A hlavně, ony jiné, jsou většinou dostupné, pouze v hlavním městě. Naprostá většina z nich, disponuje desetinou frekvencí, oněch kolovrátků. A i když některé mají i hodně vysílačů, jako Beat, třeba už 24, jejich výkony jsou např. o 200W, srovnej si s výkony vysílačů Impulsu, třeba v Pardubicích o 150KW. Takže situace je zatím stále zlá a kolovrátky stále, bohužel, několikanásobně převyšují, ty slušné v dostupnusti. Až nenormálně. Bohužel.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).