Hlavní navigace

Názor k článku Nekódovaná Servus TV nabídne atraktivní koncerty v HD od anonym - Tím mladým myslíš zajisté spíše p.Poláka, že ?...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 12. 2009 10:46

    bez přezdívky
    Tím mladým myslíš zajisté spíše p.Poláka, že ? Protože předpokládám, že o tolik starší nežli já nebudeš, jestli vůbec. Těmi krásnými okamžiky myslíš, když StBáci mlátili Vlastu Třešňáka ? Nebo honili Svatopluka Karáska ? Nebo zavírali Plastic People The Universe ?
    Nebo Primitiv Group ? Pamatuješ jejich koncerty z Lucerny ? Pamatuješ jak Plasic People dostali cenu Mladého světa jako nejlepší česká kapela a za 5 let na to je poslali do vězení ? Že těch s kterými jsme prožili tolik krásných okamžiků v té bolševické české televizi je vysíláno ? Například Vladimír Merta nebo Miki Volek, kterážto slavná Rock and Rollová hvězda zemřela někde v nuzném bytě na Smíchově nebo kde. Kolik těch slavných hvězd z té doby Rock And Rollu v bolševické české televizi uvidíš ? Vyjmenuj mi jednu jedinou. Nějak jsem tam žádnou neviděl ani nepamatuju. Jen samá rudá hovada. Jo nedávno Karla Kryla. Ale to bylo na slovenské televizi Živa. A můžeš klidně přeskočit z 60.let a 70.let do 80.let. Kdy jsi tam viděl kapely, co hýbaly Prahou a jejichž písničky si zpíval v 80. letech úplně každý. Třeba Visací Zámek nebo Jasná Páka, dnes Hudba Praha, proč tam nejsou ? Kde máš tu slavnou folkovou scénu Burian a Dědeček atd. Tak kde jsou ti naši umělci ? Jako Jaroslav Hutka, který byl na podiu už v 60.letech hrávaje tehdy ještě Donovana a který přešel později na moravské lidové. Není,co ? Tak tady neplácej o české kultuře, když jde pouze o české bolševiky. Tedy v našich televizích. Ty opravdoví, jako Ringo Starr, buď ten bolševismus nepřežili vůbec anebo žijí v ústraní a nikdo o nich už neví třeba i taková hvězda jako Marta Kubišová.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).