Hlavní navigace

Názor k článku Německé noviny chtějí část příjmů Google News, vydavatelé jsou nepoučitelní od Miloslav Ponkrác - Mně už se v obchodě stalo, konkrétně v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 6. 2014 17:03

    Miloslav Ponkrác

    Mně už se v obchodě stalo, konkrétně v OBI Prostějov, že jsem řádně koupil zboží, toto mi ochranka odebrala, vrátila ho zpět do regálů a OBI Prostějov ho znovu prodal.

    Mám na to doklad, včetně pokladní složenky, výpisu z banky, že peníze při platbě kartou odešly. Nahlásil jsem OBI na policii, řešilo se to jako přestupek. Úřady měly velkou snahu to po OBI přikrýt. Záznam z kamery se „ztratil“. Sice mi daly úřady za pravdu (poté, co jsem nasadil právníka), ale ani to nepřimělo OBI Prostějov, aby mi ukradené zboží vrátilo.

    Jak vidíte, moderní svět funguje jinak, než v ekonomických teoriích a liberálních dokumentech.

    OBI Prostějov se rozhodlo uplatnil model autorského díla i na zcela materiálním zboží. Nakoupil jsem spojovací materiál, zaplatil, ochranka ho odebrala, a znovu prodala. OBI Prostějov tento koloběh zboží může uplatňovat opakovaně a tím dosáhnout zcela nových progresivních zisků. A přestupkové úřady v tomto OBI zcela podporují.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).