Hlavní navigace

Názor k článku Nemocnice v Pardubickém kraji za dotace postaví síť na Huawei. Firma slíbila nejnižší cenu od Vindis - A má to zapotřebí? Kdyby šlo do tuhého,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 7. 2020 14:49

    Vindis

    A má to zapotřebí? Kdyby šlo do tuhého, tak možná, ale to by stejně prohrál. Na chvíli by ochromil svět, ale ten se vzpamatuje a bude vědět, že Čína je špatná a odřízne se od něj. Toho si je naprosto vědoma. Takže si nemyslím, že se toho někdy dožijeme.

    A pokud jde o špionáž, tak tu provádí každý. Nejen Čína, Rusko, ale i USA, Německo, Izrael a tak dále. Zatím jediná prokázána masivní špionáž je paradoxně od USA. Nejen kauza Snowden, ale především přes nastrčenou švýcarskou firmu Crypto, kde několik států objednalo šifrovací techniku v domnění, že je to bezpečné, ale skrytě se jednalo o špionáž ze strany americké a německé tajné služby.

    V tomto případě to má jaký smysl? Paralyzovat pár nemocnic? To je předem prohraný boj. A špionáž v tomto případě? K čemu by jim byly data místních pacientů, když cennější jsou strategická vládní a armádní data.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).