Hlavní navigace

Názor k článku Nemocnice v Pardubickém kraji za dotace postaví síť na Huawei. Firma slíbila nejnižší cenu od Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje - Dulezite je byt na co nejvice mistech infrastrukutry,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 7. 2020 16:56

    Uzivatel_tohoto_jmena_jiz_existuje

    Dulezite je byt na co nejvice mistech infrastrukutry, protoze pak ji ovladaji a to je podstatne pro pripad, ze se zacne neco dit.

    To, ze spionaz dela kazdy je jasne, ale radeji budu mit spiona z USA ci UK nez z Ruska ci Ciny. A co se tyka spionaze, tak prokazali ji Rusku nespocetnekrat, tak zase to tu nehraj na jednu stranu jsi v tom moc okaty.

    Takze tady vubec nejde o nejakou jednu nemocnici a to, ze by Cinu lakalo mit data o nejakem Frantovi a jeho slepem strevu, jde tu o to, ze je to jedna z klicovych instituci, nad kterou maji urcitou moc. A to se ceni. To je jako kdyz ma Izrael atomovou bombu, on ji stejne nepouzije, ale ma ji a uz to je stavi do uplne jine pozice, nez jine staty.

    Takze kdz bude energii ovaldat Rusko skrze jadro, IT insfrastrukutur Cina skrze Hujavej, tak to je dostacujici k tomu, aby tu meli dost silny vliv na prosazovani svych zajmu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).