Hlavní navigace

Názor k článku Nespokojení zaměstnanci Atlasu nabízejí své služby od anonym - Odchod lidi z atlasu urcite centrum netrapi, jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2008 0:30

    anonymní
    Odchod lidi z atlasu urcite centrum netrapi, jen to asi urychlilo to, k cemu by je centrum pozdeji stejne dotlacilo a ke vsemu udrzovat dve platformy je financne narocnejsi.

    Myslim, ze centrum koupilo atlas jen proto, aby ho znicilo. Ten by jinak mohl padnout do rukou treba idnesu nebo jine firme, ktera jede taky na ms platforme a vyvoj atlasu by dokazala vyuzit. Tlak ze strany majitelu atlasu na jeho prodej byl opravdu velky (opakovane) a k prodeji by doslo s jistotou.
    To ale centrum nemohlo dopustit. Takovy obr na hlinenych nohou, jakym je centrum, uz by se znovu do hry nezapojil a promarneni takove prilezitosti by mohlo znamenat jeho konec.

    No, berte to tak, ze proste existuji ruzne nastroje jak bojovat s konkurenci. Muzes byt lepsi, rychlejsi, krasnejsi, drzejsi a nebo jinak zajimavy. Pak svoji navstevnost budes mit a tim i prachy z reklamy.
    Kdyz jsi na technologie lempl jako centrum, tak musis mit dobry obchod, bohate investory a konkurenci decimovat tak, ze si ji koupis.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).