Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Noemi Maixner a ti druzí. Odkud se berou falešné účty, které milují politiky? od JSBD - hezke uvahy... kdo by, co by... jeste tam...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 6. 2017 14:34

    JSBD (neregistrovaný)

    hezke uvahy... kdo by, co by... jeste tam chybi, ze to udelali mimozemstani nebo ozivla umela inteligence...
    Ja se budu drzet principu "britev" - nebudu si vymyslet ruzne kombinovane a nepravdepodobne slozitosti, kdyz je jednoznacne nejpravdepodob­nejsi, ze je to z vule Agenta Burese (at uz primo vytvareni fake profilu nebo neprimo: "udelajete, at me tam chvalej". On jediny z toho muze mit prospech. A jeho chovani ukazuje, ze je toho schopena ze to bezne dela (viz naprikald z posledni doby pokus o "spontanni pozdrav" od Tri Sester.
    A tech par mizivych procent pravdepodobnosti, kdy to muze byt jinak, budu klidne ignorovat. Naprosto stejne jako se kazdy z nas prakticky u vseho rozhodujeme ciste jen podle pravdepodobnosti a dale nezkoumame obskurni moznosti - tedy pokud vubec pouzijeme mozek - vetsina rozhodnuti jede podle zaziteho schematu nebo emocnich potreb.

  • 5. 6. 2017 19:45

    lupa.cz jsou už jako čučkaři

    S ohledem na mnozstvi profilu a jejich aktivitu bych daval vetsi pravdepodobnost prostemu honeypotu na nebystre uzivatele socialnich siti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).