Hlavní navigace

Názor k článku Nova.cz jako české Hulu.com? od Jan Elznic - Jediný důvod, proč jsem na portál nova.cz v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2008 11:13

    Jan Elznic
    Jediný důvod, proč jsem na portál nova.cz v minulosti chodil, byl jeho TV archiv, ve kterém nyní nenajdu své oblíbené publicistické pořady, např. "Na vlastní oči" a další, které jsou zrušeny. Místo toho jsou nahrazeny seriály, kterým se vyhýbám, jak to jde a bulvárními bláboly, které mě vůbec nezajímají.

    Orientace na celém portále, to je katastrofa. Sotva přijdu, už se ztrácím, každá sekce v jiném designu, samotná orientace v TV archivu další katastrofa. Jednotlivé reportáže z pořadů jsou roztroušena do samostatných videí. Hůř už to snad ani udělat nemohli. Dřívější abecední vyhledávání pořadů nebo podle data bylo mnohem logičtější, vše bylo přehledné.

    A nakonec pro přehrávání samotných videí je třeba mít nainstalovaný nejméně Adobe Flash Player verze 9.0.115, a ikdyž mám nainstalovaný ještě novější 9.0.45.0, videa mi prostě přehrát nejdu.

    Když to sečtu a podtrhnu, nova.cz pro mě není ničým zajímavá, a proto nemám důvod se na tento portál nijak nejméně v nejbližší době vracet. Možná za půl roku se podívám, zda nastaly nějaké změny k lepšímu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).