Hlavní navigace

Názor k článku Nová mBank 2.0 je dostupná pro iOS, chystá se podpora platebních QR kódů od MartinezZ - Naopak, to nejlepší, co z poslední doby z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2015 9:27

    MartinezZ (neregistrovaný)

    Naopak, to nejlepší, co z poslední doby z mBank vypadlo, je právě apka. Nejen že je svižná a přehledná a i pěkně vypadá, což mě až překvapuje, vzhledem k poslední vlně debilizace material designem u Android aplikací, ale hlavně má skvělé funkce, které možná mají i jiné aplikace, ale aktuálně mohu porovnávat jen s tou od AirBank, která je jich prostá:

    - pro vstup do aplikace si musím zvolit nějaký vstupí kód - OK, ale jakmile z aplikace odcházím, je mi také hned nabídnuto odhášení - tedy aby neměl do apky přístup někdo, kdo by případně mít přístup neměl. Třeba u apky AirBank se mi přihlášení nějakou dobu drží, což je podle mě chyba, a ani se mě na odhlášení neptá.

    - výborná je ale hlavně funkce informování o pohybech na účtech. Provede se nějaká platba, převod... a aplikace oznámí v notifikační liště, že se provedla změna na účtu - musím se přihlásit a vidím hned co se dělo. Nemusím si tak platit za SMS Push ani si nehcat zasílat Email Push, pokud mi jde hlavně o přehled dění na účtech a hlídání příchozích/odhozích plateb. Tohle AirBank appka taky postrádá a přitom je to skoro až killer-fíčura.

    Jen je škoda, že tuhle appku mBank vydává až v době, kdy od ní odcházím, protože všechno ostatní jde v tomhle bankovním ústavu pomalu do kelu, bohužel apka mobilního bankovnictví to už nevytrhne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).