Hlavní navigace

Nova představila divákům nový vizuál, hlavním prvkem je dynamická spirála

18. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Nový vizuál přináší otevřený prostor pro rozvoj moderní image celé televize Nova. Zároveň přináší podporu jejím plánům a tematickým žánrům,“ uvedl kreativní ředitel skupiny Alan Záruba.

Nový grafický vizuál dnes představila ve své hlavní zpravodajské relaci televize Nova. Jejím klíčovým prvkem je takzvaná dynamická spirála. Součástí nového vizuálu jsou i znělky, jejichž součástí budou opět herci i oblíbené tváře nejsledovanější tuzemské stanice, konkrétně Televizních novin. V rámci nového vizuálu, který Nova ukázala, bylo možné zahlédnout mimo jiné Soňu Norisovou, Renátu Czadernovou, Lucii Borhyovou a další.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Snídaně s Novou dostane od května kompletně nový vizuál i studio

Vizuál představil divákům stručně kreativní ředitel Alan Záruba. Nový vizuál přináší otevřený prostor pro rozvoj moderní image celé televize Nova. Zároveň přináší podporu jejím plánům a tematickým žánrům, což je novinka. Ve svém celku je nový vizuál stále konzistentní a jednotný, což považuji pro brand Novy za velmi důležitý aspekt. Nová organická spirála je posunem do roku 2015, do 21. století a naše jasná vize do budoucna, konstatoval Záruba.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).