Hlavní navigace

Názor k článku Nová trasa metra bude mít mobilní signál. O zbytku tunelů se začne jednat od Trident - Nekdo nechape ze kolem nej existuji lide s...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2015 20:12

    Trident (neregistrovaný)

    Nekdo nechape ze kolem nej existuji lide s rozsirenym vnimanim, jez proste neumi vypnout. Lide kteri se nenarodili ve velkomeste a nemaji vyvinutou totalni ignoraci vuci okoli a poskozeny sluch. Lide kterym vadi jakkekoliv zvaneni pustene na pozadi - radio,tv,otevrena sluchatka.
    Nevadimi hucici metro ale totalne mi vadi veci kterym me mozkove DSP proste rozumet musi - kecani,pustene radio, otravni kecalove v metru. Proto mam cely den spunty v usich. Prave kvuli takovym totalnim ignorantum.
    Presto jsem schopen zit v open space protoze tam pokud se nekdo chova jako v metru, je napomenut, pripadne srovnan ramenatym kolegou. A pokud je cely den v openspace ponekud hlucneji, jsou telefonaty atd., tak nemam fakt naladu jeste poslouchat inteligencni spodinu v MHD:

    Vite ze treba v koreji jsou lide ukazneni a pisou emaily/sms? A kdyz musi telefonovat tak velmi potichu a s rukou u ust?

    Jen tak pro zajimavost:
    http://acta.musicologica.cz/02/02s04t.html

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).