Hlavní navigace

Názor k článku Nova získala významného spojence: poslance Plevu od ivovi - Jo, myslim ze jste uhodil hrebicek na hlavicku....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2007 15:23

    ivovi (neregistrovaný)
    Jo, myslim ze jste uhodil hrebicek na hlavicku. V analogu byla garance mista a nulova soutez, v digitalu neni garance mista a soutez teoreticky je.

    Jsou asi dva extremy, jeden ze stat urcit pocet mpxu, pocet pozic v nem a udeluje licnence na konkretni pozice a stara se o to, aby zadna pozice nezustala nevyuzita. Licence pak znamena i pokryti. Druhy extrem je, ze kazdy ma pravo vysilat a at se v tech muxech pobijou. Jenze co mux to ruzne pokryti, taky je smula kdyz v muxu zkrachuje program, operator prenese naklady na ostatni, pripadne nebude chtit podepsat smlouvu, dokud nebude mit pripravenou smlouvu se vsemi peti? programy. Jeden program v muxu bude chtit zvysovat pokryti, druhy ne. Praxe bude asi muset byt nekde uprostred a nebude to lehke nalajnovat.

    Mimochodem, muze mi nekdo rict co sleduje Pleva tim prodlouzenim licence? Krome garance mista v digitalu se solidnim pokrytim pro Novu po vypnuti analogu me nic nenapada. Jak takova garance bude fakticky probihat, CTU stanovi ze Nova ma garantovano misto v Muxu 2 na pozici 3 a nikdo jiny tam byt nesmi?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).