Hlavní navigace

Názor k článku Nové elektronické občanské průkazy: budou přínosem, nebo noční můrou? od Jean - Kam s tím Jeanem, když je ta visačka...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 9. 2010 9:39

    Jean (neregistrovaný)
    Kam s tím Jeanem, když je ta visačka nečitelná? To je fuk - do ohrádky třeba ke komoušům :-) Je docela vtipné když se ovce snaží někam zařadit ovci jinou. No nechme to být ;)

    S tím co píšete dál naprosto souhlasím. Ale to je běžná praxe v oblasti zakázek. Korupce je dnes naprosto normální a kdo to tak nedělá se nechytá. Je to svinstvo ? URČITĚ ! Co s tím tedy uděláme ? Spokojíte se s tím, že budete platit své daně ? Nebude Vám vadit, že si ani neškrtnete zatímco jiní si z Vašich peněz kupují bouráky a staví domy ? Co uděláte jako ovce abyste dále už nebyl ovcí ? Trestat korupčníky nebo změnit systém ? Pokud chcete trestat jak trestat ? Pokud změnit systémová pravidla .. Jak je změnit ?

    Já tu ale celou dobu neřeším zlodějskou praxi. Řeším tu technické, procesní případně bezpečnostní aspekty elektronických dokladů. Ve Vašem případě reaguji na poměrně primitivní zjednodušování a paušalizaci typu elektronické chipy = automaticky značkování otroků pro potřeby NWO. To slovo "automaticky" je tu ten problém.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).