Hlavní navigace

Názor k článku Nově se nepodařilo utajit programové schéma Fandy. Zveřejnily ho některé magazíny od Martin Ksilt - S tou Terra Novou taky souhlasim, sice sem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 7. 2012 15:35

    Martin Ksilt

    S tou Terra Novou taky souhlasim, sice sem to dokoukal, ale snad jen kvuli tem australskym realim, jinak proboha vetsi family oriented kravovinu slatat nemohli. Kdyby vypustili vsechny s****y kolem ty familie a zabyvali se hned zkraje duvodem pobytu "tech druhych" v minulosti mohl serial i prezit.

    Samo sebou u SGU jsme byl nastavnej daleko vic, vynikajici soundtrack, obsazeni a ten duvod putovani lodi co byla odhalen nekdy ve druhe sezone. Pecka. Kulisy staly hromadu penez a vypadaly naprosto bozsky. Bavil jsem se s jednim clovekem na blastr.com foru kratce pote co serial zarizli a dostalo se mi vysvetleni, ze tak jak rikas, vetsina zeme a tim ted myslim to co je mezi vychodnim a zapadnim pobrezim, tyhle odvaznejsi veci proste nechape (nota bene vse kolem sci-fi) a Nielsen ratings pak udela svoje. Zhorsena vseobecna ekonomicka situace je uz jen posledni kapkou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).