Hlavní navigace

Názor k článku Nový koncept Telecomu pomůže rozvoji Internetu od P.Filer - Už jste tak zaslepení "bojem" o demonolpolizaci, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 8. 2002 14:11

    P.Filer (neregistrovaný)
    Už jste tak zaslepení "bojem" o demonolpolizaci, že jste přehlédli pozitivní kroky ČTc směrem k zákazníkům?

    - ČTU vydalo rozdohnutí znamenající u stávajícího tarifu ZDRAŽENÍ !!!

    ČTc měl dvě volby:
    1) vykašlat se na zákazníky a připojit propojovací poplatky ke stávajícím, čemu bych se vůbec nedivil, protože by to bylo nejjednodušší, nebo

    2) se rozhodnout pro alternativní řešení, které ZÁKAZNÍKŮM (a tedy i mě) přinese zdražení nižší nebo vůbec ŽÁDNÉ.

    Překvapivě si Telecom vybral variantu, kde zákazníci jsou peferováni a navíc si budu moci vybrat ISP podle ceny a aktuální potřeby, což mě jako uživatele dial-up Internetu těší.

    OLO se o mě, jako obyčejného jednotlivého zákazníka bydlícího mimo městskou zástavku stejně NAZAJÍMAJÍ, nejsou mi schopni nabídnout ani hlasovou službu, ani dial-up Internet za ceny jako ČTc. A to bych ještě měl hájit jejich "vzdušné zámky", o tom co by kdyby.

    Na ČTc si můžete nadávat jak chcete, ale ten drát v bytě máte stejně od něj a levnější Internet než od poskytovatele infrastruktury (drátů) logicky nemůžete ani dostat. Jestli OLO někdy budou mít zájem, můžou svůj drát přivét až ke mě domů a nabídnout mi ještě levnější Internet, ale do té doby mě OLO moc neberou.

    Celkově vzato se tu však bavíme o ničem, protože je o této problematice stále velmi málo informací a zcela chybí jakékoli konstruktivní návrhy ze stran OLO a také nejsou známi žádné cenové nabídky ISP.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).