Hlavní navigace

Názor k článku Nyx - sekta, nebo Mensa? od _PETKA_ - Na Nyxu nevyhledávám auditoria, kterých jsou na mageu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2004 21:03

    _PETKA_ (neregistrovaný)
    Na Nyxu nevyhledávám auditoria, kterých jsou na mageu mraky(takové ty o ho*ně), chodím tam hlavně proto, abych se něco dozvěděl, nebo mi někdo poradil, když jsem v úzkých - tedy zajímají mě témata ryze odborná z oboru IT.

    Bohužel, ačkoli se nyxáci tváří jako mistři světa přes cokoli, skutečnost je taková, že jsem se na nyxu zatím nikdy nedobral kloudné pomoci (tedy nedostal jsem radu typu "dělá se to takhle", ale většinou "takový problém neexistuje, tudíž nelze řešit"). Na rozdíl od pomoci, které se mi vždy v nějaké formě dostalo na mageu, hofylandu, lopuchu a okounu (kam právě proto chodím také). Nicméně pořád doufám, že se to jednoho dne zlomí a i nyx se zařadí mezi mé "pomocníky."

    Tím ale nechci říct, že by mi nyx nebyl k ničemu, kromě zajímavých věcí, které se tam probírají (byť mě třeba v dané chvíli nezajímají a čtu si je jen ze zvědavosti) jsou tam i kluby zrovna tak o ho*ně jako na mageu (byť né v takové míře a né tak "ostré"), které stojí za pročtení.

    Nyxáky tedy rozhodně nepovažuju za "mensu" (sory, ale na nikoho vyloženě chytrého jsem tam nenarazil), ani za "sektáře" (že tam nemůže kdekdo? já jsem se tam neúspěšně registroval tři roky, ale nakonec se to povedlo, stačilo napsat co doopravdy umím - do té doby jsem psal, co mě zajímá).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).