Hlavní navigace

Názor k článku O biomrkvi a omluvě aneb Proč bránit moderátora Petra Suchoně od anonym - 1. Byl někdo z vás na náplavce v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2020 21:58

    bez přezdívky

    1. Byl někdo z vás na náplavce v uvedený den? Já jsem se tam zastavil a hned jsem odešel. Na to, v jaké jsme byli situaci tam bylo opravdu hodně lidí (ve 13:15). Někteří bez roušek, jiní s rouškou pod nosem, rozestupy minimální... prostě absence 4R.
    2. Moderátor nepochopil, co chtěl pan dr. Kubek sdělit. Ze strany moderátora to nebyla chytrá reakce. Možná to byla hloupá potměšilost, možná úmysl. Kontroverzní diskuse vyvolá mnoho reakcí a je příslibem větší sledovanosti.
    3. Media napříč republikou se staví do role opozice a podle toho jednají. Vidím dost malou snahu pomoci s řešením šlamastyky, do které jsme se dostali (vlastním přičiněním).
    Moje soukromé doporučení - respektujte 4R a omezte sledování medií (pokud to nemáte v popisu práce.) Ušetříte si spoustu času a zachováte si fyzické i duševní zdraví.
    A omluva? Zbytečné gesto, příště to udělá znovu, nebo někdo jiný. Moderátor by měl jednat tak, aby se nemusel za své jednání omlouvat.
    S pozdravem a přáním pevného duševního a fyzického zdraví,
    Šufánek

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).