Hlavní navigace

Názor k článku O voličský průkaz už s elektronickým podpisem žádat nemůžete od A.S. Pergill - Certifikační autorita pro DS je v rukou státu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2017 8:46

    A.S. Pergill (neregistrovaný)

    Certifikační autorita pro DS je v rukou státu a nelze pochybovat o tom, že stát má zaarchivovány pro každého majitele DS oba klíče, veřejný i soukromý, tj. že může jeho jménem a nerozpoznatelně od reality poslat cokoli kamkoli.
    Certifikační autority pro EP v rukou státu nejsou, takže i když minimálně část z nich dává tyto klíče nějakým tajným službám, s potřebami konkrétního státu (nebo i soustátí typu EU) se tito příjemci kopií míjejí (alespoň z velké části).

    A tyto zákony, které přišlly z EU, jsou zcela jednoznačně přípravou na nějaké příští volby, v nichž budou elektronicky hlasovat zcela fiktivní voliči, vygenerovaní státní certifikační autoritou. Pochopitelně "uvědoměle pro tábor míru a socialismu", pardon, "pro šťastné zítřky" pod praporem ze šlechtičnou použité vložky.

    Konec konců, jakousi analogii jsme viděli v sousedním Rakousku, kde ultralevicový ekofašista Van der Bellen vyhrál korespondenčními hlasy, které nejsou nijak zajištěny proti podvádění. Respektive jsou zajištěny asi na stejné úrovni, jako státem provozované DS.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).