Hlavní navigace

Názor k článku O zabíjené hudbě, cédéčku zdarma a nenažraném molochu od Miškin Pramička - Komu říkáte prase, vy Vorálku jeden? :-) Upřímně řečeno,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2004 20:08

    Miškin Pramička (neregistrovaný)
    Komu říkáte prase, vy Vorálku jeden? :-)

    Upřímně řečeno, i kdybych nakrásně stáhnul dvě a půl tuny empétrojek denně, nikomu tím žádnou škodu nezpůsobím. Ne, ne a stokrát ne. Víte proč? Protože nic z toho, co bych si stáhl, bych si V ŽIVOTĚ NEKOUPIL. Prostě to nepotřebuju tolik, abych za to dával peníze. A tudíž nelze pracovat s rovnicí "stažené CD = neprodané CD" - protože ta rovnice je prostě nepravdivá. To, že si někdo rozšíří obzory tím, že si stáhne a poslechne pár písniček, které dosud neznal, ještě zdaleka neznamená, že by si tytéž neznámé písničky koupil na CD. Hudba na netu je prostě ekvivalent rádia - a přesně tak ji mnoho lidí bere, totiž jako zvukovou kulisu k práci.

    Vůbec, říkám si - co tady na internetu dělají tihle slušňáci, puritáni a samozvaní ochránci morálky? Běžte si zpátky do svého materiálního světa, kde se platí za každé uprdnutí. Pokud vás to baví, klidně si takový způsob života oslavujte - za chvíli budete platit i za vzduch (od nadechnutí) a za používání očí (pay-per-view ;))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).