Hlavní navigace

Názor k článku Obří PR skandál Facebooku, hacknuté účty na Twitteru a nový iPad Pro toho moc nevydrží od Niemand - "NIPS je totiž termínem pro ženské bradavky ..." Další...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 11. 2018 7:38

    Niemand (neregistrovaný)

    "NIPS je totiž termínem pro ženské bradavky ..."

    Další z vítězství demagogů, kteří vnucují svůj pohled všem ostatním, aby jej přijali jako jediný správný. "Nips" je slangově použivané jako hovorová zkratka od "nipples", což znamená "bradavky". Demagogy to jistě velmi překvapí, ale i muži mají bradavky a označení "nips" za termín pro ženské bradavky je lživé. Nips znamená prostě bradavky, bez spojování s pohlavím. Dále má "nip" (a z něj odvozené množné číslo) i několik dalších významů , jako například "panák alkoholu". Doporučuji pohledat na internetu pár dalších významů například na merriam-webster slovníku.

    To, že si x demagogů při vyslovení "nips" vybaví jen a pouze ženské bradavky ukazuje pouze jejich omezenost a malou slovní zásobu. Navíc to ukazuje, že používají především hovorové tvary a slang. Snaha aplikovat slangový výraz na označení odborné konference dobře ilustruje v jakém prostředí se tito demagogové běžně pohybují. Je to podobné jako hra na asociace, kdy někdo řekne nějaké slovo a vy máte říci, co vás jako první v této souvislosti napadne. Podobné je to dnes třeba s použitím slova "cock", jehož původní význam je "kohout", ale spousta lidí s omezenou slovní zásobou jej zásadně interpretuje jen jediným "správným způsobem".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).