Hlavní navigace

Názor k článku OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo? od OBS lover - Musim rict, ze pan Linhart je tak moudry,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 5. 2005 22:45

    OBS lover (neregistrovaný)
    Musim rict, ze pan Linhart je tak moudry, az na to, ze mu unikla dost zasadni fakta( asi je mene vnimavy?!), ale po precteni jeho clanku je videt, ze vubec nepochopil a asi zamerne zkresluje informace, coz je samozrejme pravne napadnutelne, protoze, pokud se jedna o informace, nezakladajici se na pravde, jedna se o pomluvu. Jednou z nich je napr.placeni lidi formou letadla, coz se vubec u zminovaneho internetoveho obchodu nezaklada na pravde. Nazor p.Linharta, ze se plati za sehnane cca 4 nove lidi do systemu je zcela zcestna. Vzdy jsou lidi placeni za prodej vyrobku nebo formou provizi z prodeje obchodni site, kterou si take muze zacinajici obchodnik zacit tvorit! Sama pracuji v obchode desitku let a je to zcela bezny zpusob podnikani. Ale jak je videt, v CR je jeste zaostaly zpusob mysleni. Pripomina mi to dost komunisticky pristup a chapu, proc je takove mnozstvi lidi zde tam, kde, je.
    MLM a mj. firma Herbalife je na rozdil od bezvyznamnych firmicek svetove prestizni firmou ( Viz. akcie na Newyorske burze vyrazne rostou,za posledni 3 mesice vzrostla cena akcii o 22%). Nemyslite si, ze je lepsi zjistit si nejdrive fakta, nez se tupe vrhat do papouskovani nazoru frustrovanych lidi? Myslim, ze verit faktum (viz.www. herbalife.cz, www.herbalife.com).Neco na te zdrave vyzive asi je, nebo, ze by bylo 60 zemi tak hloupych a po 25 letech vzniku firmy a jejich produktu pro zdravou regulaci vahy (pomoci kompletni vyzivy), ktera jako DOPLNEK pomaha resit problem obezity ( mimochodem pokud je tolik lidi tak chytrych a vsemu tak rozumi, jako kritici Herbalife produktu, tak se nedivim, ze je CR na 1. miste v Evrope v obezite!).
    OBS nikoho nepovedl, pokud nekdo nesouhlasi s pracovni naplni a nabidkou , vzdy dostal ihned penize zpet. Internetovy zpusob je pouze jedna z cest, jak si rozvijet sve obchodni aktivity. Mimochodem tento system se uz vic jak 10 let kvalitne rozviji po celem svete.
    Preji vsem " vseznalkum , kteri byli nejdale za hranicemi sveho mestecka a maji jednu kapsu prazdnou a druhou vysypanou, ale na vsechno maji odpoved, aby si dale zili svym zaslouzenym zivotem.
    Hodne zdaru a nezapomente pozdravit sveho bosse zitra rano.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).