Hlavní navigace

Názor k článku OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo? od Kates - Já sama si Herbalife velice vážím. Pokud někdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 7. 2007 0:30

    Kates (neregistrovaný)
    Já sama si Herbalife velice vážím.

    Pokud někdo práci schání, nabídnu mu práci v Herbalife. Vysovím to nahlas a pořádně vysvětlím, co práce obnáší.

    Nikdy po svém člověku peníze nechci, zaplatí jen za registrační balení (3500 Kč), ve kterém dostane výrobky v této hodnotě + spousty dalšíc věcí, které jsou do zaačátku důležité. A člověku pomohou nedělat chyby, díky kterým u nás v republice Herbalife získal tak nepochopitelnou příšernou pověst.. Bohužel, za to mohou špatní distributoři a stejným dílem i "tetky od vedle"

    Sama jsem zažila chvíle, kdy jsem s tím chtěla praštit protože už jsem nemohla poslouchat názory lidí kolem mě, trápilo mě to. Ale na druhou stranu vím, jaké výsledky mám a kolika lidem jsem už pomohla.
    Každý začátek je těžký a to samé platí i pro Herbalife. Ten, kdo není silný, vždycky skončí a není to jen v této práci, ale úplně všude. Již řadu let se zajímám o oblast výživy, tak proč to nepředat lidem dál, navíc když jim můžu poradit + přiložit produkt vynikajícího složení, který tělu složením a dlouholetým výzkumem skutečně pomáhá.

    Po nikom ze svých lidí nechci žádné vklady, k postupu se dostanou pouze kvalitní prací a s dostatečným počtem svých vlastních klientů, pro které když udělají velkou objednávku, logicky postupují výš ... Je to práce pomalá, náročná, pracná, ale ne podvodná.

    Jistě, jsou špatní distributoři, ale já jím nejsem, a uráží mě, pokud nás někdo hází do stejného pytle. Není člověk jako člověk a ne každý si váží pomoci...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).