Hlavní navigace

Názor k článku OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo? od anonym - Dobrý den, děkuji za Váš zájem o naši nabídku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 9. 2009 20:47

    anonymní
    Dobrý den,

    děkuji za Váš zájem o naši nabídku spolupráce, protože se Vám otevírá možnost být mezi prvními v České Republice a potenciálně ve všech zemích, které budeme postupně otevírat v našem projektu. Projekt je na bázi Multi Level Marketingu. Nabízí ovšem, kromě distribučního systému, celkové ekonomické prostředí, kde připravujeme hodně výhod pro registrované uživatele. Jako příklad uvedu levné volání mobilem, slevy na benzín atd. Co je ovšem důležité a čím se náš projekt liší od jiných MLM systémů je to, že zde můžete propagovat jiné MLM systémy, nabízet různé produkty, kde se k jejich prodeji využívá obchodní síť OpenMLM.eu.
    Na propagaci jiných MLM systémů je určen NETWORK SET. Na propagaci produktů PROMO SET. Vše vidíte přímo na stránce pod grafickými ikonami. Základem je REGISTRACE ZDARMA. Poté je důležité objednat si subdoménu, díky které můžete tvořit obchodní síť. Je velmi levná a je to platba na 10 let. Cena subdomény je 178,50 Kč na 10 let. Název subdomény si zvolíte sám, podle toho, co uznáte za vhodné. Způsob platby Vám přijde emailem po objednání, nebo jej najdete v levém textovém menu JAK PLATIT PRODUKTY. Poté můžete začít budovat obchodní síť, kde jste odměňován do hloubky 18-ti úrovní. Takže ze všech virtuálních i hmotných produktů pobíráte provize až do 18-té úrovně. Hmotné produkty se budou postupně přidávat pod značkou NETWORKER, která je patentována. I z těchto produktů pobíráte provize dle marketingového plánu. Celý marketingový plán můžete vidět na www.777.openMLM.eu , vlevo na stránce pod označením MARKETINGOVÝ PLÁN. Je důležité, pokud chcete s námi tento projekt budovat, objednat a zaplatit subdoménu, a po její aktivaci začít propagovat projekt. Vždy při komunikaci s novým zájemcem uvádějte Vaši subdoménu, aby se registroval do Vaší obchodní sítě. Připravujeme velice zajímavé věci, které zaujmou poměrně velikou část populace. Náš systém je globální, proto budete moci budovat svůj obchod v každé zemi, která bude otevřena. Vše pod jedním kontem a pod jednou subdoménou. Samozřejmě můžete mít více subdomén, pro každou zemi v jejich jazyce, ale taky stačí jedna. Vše se Vám počítá pod jeden Váš účet. K propagaci subdomény a Vašeho byznysu můžete použít emailové kontakty, inzerci na internetu i v novinách, letáky, prostě cokoli, co uznáte za vhodné. Můžete oslovit lidi, kteří dělají jiné systémy, aby si zde našli nové spolupracovníky pomocí NETWORK SETU. Můžete oslovit firmy, které prodávají různé produkty, aby si zvýšili zisk pomocí PROMO SETU. Můžete budovat síť spolupracovníků a zajistit si stabilně rostoucí příjem. Ze všeho Vám plynou provize až do 18 té úrovně. Do šířky neomezeně. Prvním krokem je REGISTRACE ZDARMA a druhým krokem je objednání a zaplacení subdomény. Poté již můžete aktivně pracovat a využívat všech výhod projektu. Takže si otevřete web: www.777.openMLM.eu a proveďte registraci. Další postup již znáte. Jsem rád, že jsem Vás mohl poznat a těším se na úspěšnou spolupráci.


    Mnoho úspěchu v pracovním i osobním životě přeje

    Miroslav Hančák
    Výkonný manažer
    Tel.: + 420 725 632 236
    E-mail: miramlm@seznam.cz
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).