Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo? od tomas - Myslim, ze kazdy haze MLM do jednoho pytle,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 2. 2006 10:33

    tomas (neregistrovaný)
    Myslim, ze kazdy haze MLM do jednoho pytle, protoze kazdy si mysli, ze je vse podvod, protoze mu to nevydelava miliony za nic. Skyline to v CR dovrsil, protoze lide doplatili na svoji neinformatelnost. Pokud nekam penize vkladam, tak chci vedet do ceho a co BUDU MUSET DELAT. jedine misto kde penize delaji penize JE INVESTOVANI do akcii, komodit apod, nikde jinde kdyz penize vlozim, tak mi nevydelaji bez mojeho usili. Dale se nema cenu ke Skyline vyjadrovat, mam na to vlastni nazor, byl to vrchol vseho.

    Kdyz mi nekdo rekne do telefonu, ze muzu vydelavat tisice, ale nerekne mi za co, tak je to moje rozhodnuti, jestli zaplatim za informace a nebo ne. Je mi jasne o co jde, ale je to na mne. Hodnekrat jsem zaplatil, abych vedel jak system vypada a co nabizi. Tot vse. ( Krome Skyline, to bylo moc i na me:)

    V USA je MLM uplne bezny a ve svete take. Jenomze to funguje tak, ze se lide informuji a vysvetli se jim, co budou delat a jak to cele funguje. V MLM se pohybuji vice jak dva roky a jsem spokojen. Nedelam Avon, nebo Amway, vim o co jde, ale nebavilo mi to, ale tim nerikam, ze je to spatne. Kdo chce, at si to zkusi a znam lidi, kteri jsou spokojeni jak s vyrobky tak s praci od nich.

    Osobne jsem se zaregistroval do firmy z USA, ktera nabizi pomoci MLM prodej online domen na internetu do celeho sveta. Je to spicka, protoze internet se rozviji obrovskym tempem a hodne lidi po celem svete schani dobre jmeno, ale koncovky com. a dalsi jsou hodne obsazene. Koupil jsem si od firmy sve jmeno www.superprofit.ws a mam k tomu i hosting, email a dalsi sluzby. Stoji mi to 10 usd mesicne coz je opravdu smesna na to, co mi firma nabizi. A jak vydelavam? Jednoduse prodavam dalsi domeny tisice lidem po celem svete. System je tak dokonaly, ze prodejci se na sebe navazuji a vse jede pomoci MLM. Vse je legalni a nic spatneho to neni. Jsem spokojen. Pokud mate nekdo zajem, kouknete na www.superprofit.er.cz, je tam vse popsano.

    To byl jenom muj nazor, preji vsem at se Vam dari a mate se co nejlepe.

    PS: kdo ma nazor, ze MLM jsou spatne spolecnosti, respektuji to, je to vas nazor, ale ja si myslim neco jineho.

    www.superprofit.er.cz
  • 9. 11. 2008 11:49

    honza (neregistrovaný)
    Ona bohužel psychologie a zvlášť ta marketingová je celá věda. Učí jak působit, jak mluvit, jak zlákat, jak manipulovat, pokud nejste zrovna Hanibal Lecter tak snadno podlehnete, stačí pár školení a budete vědět jak ukecat housenku aby řídila metro, není to jen o rozhodnutí jestli zaplatím nebo ne! Myslímsi že jsem vcelku silná osobnost s vlastním názorem a stejně sem nevydržel, chce to potom promyslet v klidu, pokud na vás někdo tlačí je to horší a na to tyhle firmy hrajou.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).