Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo? od konspiranti - Náš vůdce bude kritizovat Eurofinancial v příštím článku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2009 15:01

    konspiranti (neregistrovaný)
    Náš vůdce bude kritizovat Eurofinancial v příštím článku co píše redaktorka MF Dnes.Bude velmi zajímavé čtení.Jinak připravte se že bude horko,pro eurofinancial.Kromě toho že všechny trestní podání asi selhala co naši koukali na web.Tak je na čase vyjít do ulic a ukázat jak vypadají nepokoje.....
  • 26. 6. 2007 17:21

    anonymní
    ....nevím na jakém školení jste byl. Do 24 hodin. nic podepisovat nemusíte. To plácáte. A o tom potenciálu,který vyschne...nevím o čem mluvíte..tady se jedná o prodej výrobků a zákaznický servis k nim.Jsou to garantované výrobky, zdravé a účinné- a žádný šunt. Vzhledem k tomu že prodej probíhá již v 64 zemích světa a další se chystají , nevidím blízké vyčerpání možností. Je vidět,že o tom oět nevíte vůbec nic. Zřejmě jste byl na školení konkurence abyste věděl co máte plácat že?
  • 21. 6. 2007 17:14

    kerol (neregistrovaný)
    Taky sem to podepsal, jen lakaj studenty je to klasicke letadlo kde si muzes videlat, pokud delas dohazovace, proste hnus.
    Prosim kdyby 1ste nekdo vedeli jak z ohho tak se ozvete prosim na xkarola@node.mendelu.cz
  • 2. 3. 2007 2:34

    matej (neregistrovaný)
    Někdo píše co si myslí, někdo dělá reklamu-kdepak asi je ta pravda? je to vetchý. to je jasný, že když v projektu jsi, tak potřebuješ nový lidi a nebudeš o tom psát to, co si třeba opravdu myslíš.Lehce prokouknutelná strategie, kterou vás tam krměj. good bye Euromane
  • 6. 2. 2007 3:44

    Ondřej (neregistrovaný)
    Dobrý den,

    Pár vět o EuroFinancialu a IŽP
    Investiční životní pojištění se dá jednoduše nastavit podle přání zákazníka, jestli ho méte špatně nastavené je to pouze vaše chyba a vaše lhostejnost. I v půběhu hrazení měsíční částky můžete párkrát za rok(pojišťovna od pojišťovny) změnit strategii investování, pokud se o vaše IŽP zajímáte, tak na ním máte 100%tní kontrolu a dá na něm utržit nemalý úrok........třeba klidně i 30%, ale to musí být opravdu štěstí......vyšší úrok = vyšši riziko( riziko náhlého znehodnocení, tudíš velkého poklesu). Ale každopádně IŽP je produkt budoucnosti a pokud člověk uzavře komisionářskou smlouvu s firmou EF, tak má akorát tu možnost, stát se jejím zástupcem(makléřem), nic víc, nic míň. Někdo vám ušetří peníze a vy si ještě stěžujete(množné číslo)? To nechápu, pokud si řádně platíte svoje IŽP, tak vám EF dá tu šanci si přividělat. Je na vás jak se k tomu postavíte. Do ničeho vás nikdo nenutí. Klidně si můžete umřít jako důchodce bez IŽP - u TV nebo na zahrádce, bez jakéhokoliv rozletu. EF je jedna z nejlepších věcí kteé sem kdy v životě potkal a to nejen kvůli tomu že mám docela dost peněz a že i lidem dokážu ušetřit peníze, ale mám i nové přátele(pro případné rejpaly - sou to dobří přátelé, ne obchodní partneři). Ano, já sem se pohyboval v komunitě lidí kteří jakž takž věděly co je to EasyCapital, rozhodoval jsem se už delší dobu jestli do projektu jít či ne, ale nakonec sem se rozhodl z výše zmíněných důvodů( také podotýkám že nás čeká důchodová reforma, pak se uvidí jakým stylem se rozjedou flamy ohledně EF, hodně lidí bude litovat že tam dosud nebyli. Já oso nejsem lehce ovlivnitelná osobnost, mám svoje životní prioity, vím co chci. Takže jsem se před takzvaným "vztupním seminářen" dobře informoval z nezávislých zdrojů(hlavně internetová fóra), o co zde kráčí..... jen nad rozhodováním jsem stávil několik desítek hodin googlováním atd.. Zhodnotil sem klady a zápory a nakonec jsem udělal velmi dobře. Osobně se mi taky moc nelíbí přístut a přesvědčování kteé na vás zkouší, zavání to braiwashingem apod., ale o tomhle to rozhodně není, jenže to bohužel zjistíte až po pár týdnech od podpisu smlouvy,,,kdybych byl člověk co na tyhle postupy dohlíží, tak bych je asi trochu pozměnil, aby na internetu nevznikaly diskuze typu : EF-chytré letadlo apod.
    Samy se zamyslete, jaký je rozdíl třeba mezi firmou Amway, Heralife vs. EuroFinancial.....pro hodně lidí je to to samé ale ruku na srdce, kdo si například koupí zazračnou pastu na zuby za 200kč? Ano někdo ano, ale na druhou stranu, kdo si koupí IŽP? Povinné ručení?Havarijní pojištění? Pojištění domácnosti? Hypotéku, leasing atd, atd....tyto produkty tu byly jsou a budou, někteé jsou povinné některé ne, ale proč nevyužít třeba služeb firmy která vám akorát ušetří čas a peníze a pokuď ste členem tak i vydělat?
  • 26. 1. 2007 22:06

    David (neregistrovaný)
    Dobrý den, opravdu by mě zajímalo jak jste přišel na to, že životní pojištění, které Vám je nabídnuto není dobře nastaveno, zjistěte si o něm prvně nějaké informace a informujte všechny o tom, které je lepší, protože to bude určitě všechny hodně zajímat. Zvláště mě.
  • 26. 1. 2007 21:59

    Jakub (neregistrovaný)
    Ahoj, chtěl bych ti říct že cesta z firmy Eurofinancial není až tak jednoduchá, je-li vůbec možná.
    Nevidím ale důvod proč od smlouvy odstupovat, nechápu z čeho si dostal takový strach, klidně bych se vsadil že ti nějaký kamrád, který o tom pramálo ví napovídal nějaké nesmysly a fámy.
    Prostřednictvím firmy ti bylo sjednáno životní pojištění, které na trhu s finančními produkty nemá konkurenci. Určitě máš přímo ty, nebo někdo ve tvém okolí například stavební spoření, které se absoluně nedá srovnat s životním pojištěním, které máš sjednané. Navíc do roka nebo dvou se současnou vládou bude tento produkt muset mít každý produktivní občan a ty si budeš mnout ruce že už ho máš a za skvělých podmínek.
    Já jsem členem necelý rok a aniž bych do projektu zapojil velké množství lidí (4) vydělal jsem si pěkné peníze jen nabídnutím produktů svým známým, ještě jsem se nesetkal s někým komu by se nelíbily a většinou je ode mne vyžadují.
    Proto bych ti doporučil tuto šanci využít na maximum a vydělat na ni, ne prodělat.
  • 24. 1. 2007 21:07

    anonymní
    Ahoj, bohužel jsem se dostal do této společnosti, ale když jsem si druhý den uvědomil co jsem podepsal za svinstvo, tak jsem se rozhodl odstoupit, ale jaksi jsou to dva měsíce a nechtějí mě enchat jít bez té jejich "pokuty". Můžete mi někdo poradit co s tím, psal i jejich právníkovi a ten mi jen řekl, že to prošetří, ale že je nemocný a mám se mu připomenout příčtí týden. Je nějaká cesta jak vyváznout bez problémů? Už jsem z toho pěkně na nervy(asi si zajdu snad k psychiatrovi). Už se těším až potkám toho "kamaráda". který mě do toho navezl.
  • 18. 1. 2007 2:04

    Hloupej Honza (neregistrovaný)
    Taky me jeden kamos vytahl na to jejich sezeni a musim rict, ze je to humus. Nalejvarna jako prase a pak Vas hromadne tlaci ke zdi at zase prijdete a kdesi cosi. Neni to nic nelegalniho, ale uhanej Vas a je to opravdu neprijemny. Co me, ale dostalo je chovani sekcnich "sefu" teto spolecnosti. Prisli nam vypravet jak zbohatnem a jak bude zivot super, coz jim neberu, i kdyz nam tam trochu kecali. Vrchol, ale byl, kdyz ten jeden typek nam tam rekl at se o tom nebavime s rodicema a podobne, ze ti tomu nerozumi a nic nepochopi. Nelegalni to neni a prachy se tam vydelat daj. Jenze je to neetickej humus, tlaci Vas tam k necemu co vlastne nechcete, musite podepsat smlouvu do 24 hodin (takze zadny procitani, rozmesleni, nebo dokonce porada s pravnikem) a Vasim ukolem v BUSSINESU (jak tomu rikaji) je vlastne doporucovat znamym a kamaradum!!! neco o cem nevite jestli je dobre a nemate s tim zkusenosti. Vydelavate tak na svych kamaradech a casto jim nutite neco co nechteji. Nekdo muze namitnout, ze jim to nenutite, ze se muzou sami rozhodnout. To je fakt, ale kdyz zneuzijete duvery kterou ve Vas maji a s "kolegy" je trochu zmasirujete tak se muze stat, ze opravdu spadnou do neceho do ceho opravdu nechteji. Nelibilo se mi to a uz jenom to, ze se vlastne nedozvite o co jde dokud se neprijdete podivat mi prijde dost uhozeny. Jak rikam, penize tam jsou, ale otazka je jestli chcete vydelavat na svych kamaradech. Treba me hned bez jakyhokoli rozmysleni ten "manazer" rekl at svou stavajici pojistku vypovim nebo omezim a vemu si tu jejich. A to ani nevidel moji pojistku a nevi jake mam dojednane podminky, nic!!! Jenom proto ze by ze me mel "vejvar" tak do me tlacil tyhle nesmysli. Pritom bych si vzal produkt, ktery by mi byl na nic a jeste bych se k tomu uvazal jako blazen. Jak rikam pro neeticke lidi, kteri se nestiti doporucit svym kamradum neco co nepotrebuji je to skvely zpusob si vydelat, ale pro nas ostatni je to jenom chytre zabaleny letadlo. A kdyz jsme u toho letadla, tak si taky uvedomte, ze pri rychlosti narustu teto "spolecnosti" je mozne (100% jiste), ze se brzy vycerpaji potencialni zakaznici a vy skoncite mimo letadlo bez padaku a pekne si nabijete hubu az budete platit zivotko, ktery je spatne nastaveny a neni vubec dobrym produktem prave pro Vas.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).