Hlavní navigace

Názor k článku Obslouží nás e-shopy o Vánocích včas? od Petr Staníček - Ačkoli v e-shopech celý rok běžně nakupuju (dost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2005 10:25

    Petr Staníček (neregistrovaný)
    Ačkoli v e-shopech celý rok běžně nakupuju (dost možná i víc než v kamenných), tak po zkušenostech z posledních dvou let už jsem na e-vánoční dárky raději rezignoval. A to i u obchodů, kde jinak nakuju bez problémů a celkem rád.

    Předloni mi objednávka z listopadu dorazila asi týden před vánoci, tak jsem loni raději nakoupil to, co jsem chtěl (na Vltava.cz) už koncem října - a hádal jsem se s Vltavou až do začátku ledna. Ještě že se nejednalo o vánoční dárky, ale "jen" o knížky a DVD pro mě...

    Ale i tak po téhle zkušenosti pro vánoční dárky zajedu raději někam do kamenného obchodu. To riziko, že zboží není na skladě, i když e-shop tvrdil opak, a je-li, dorazí mi až k velikonocům, už podstupovat nehodlám.

    Poslední kvartálů roku je pro eshopy totiž jako úplněk pro vlkodlaky - jinak slušný a spolehlivý obchod se v říjnu promění v nespolehlivé pofiderní monstrum a s úderem Nového roku je z něj zase zpátky mírumilovný ochotný beránek. Možná to je u jiných e-shopů lepší, ale přinejmenším na Vltavě nakupuju maximálně ještě v září, pak až zase v lednu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).