Hlavní navigace

Názor k článku Od kdy si operátoři smí účtovat nejvýše pětinu při předčasném ukončení smlouvy? od Arny666 - Ja ti muzu jen popsat ted svoji situaci: Presne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2013 22:44

    Arny666

    Ja ti muzu jen popsat ted svoji situaci:
    Presne pred rokem jsem si bral telefon ktery stal 3977,-Kc s tim, ze MMP (minimalni mesicni plneni) je 477,-Kc. Ted kdyz jsem z toho chtel vyklouznout abych si mohl vzit jiny tarif me operator nakonec udelal "ustupek" (pry :( ) a ze nemusim doplacet zbyvajicich 12 mesicu jakoze 12 x 477,-Kc, ale jen doplatit cenu mobilu - coz me prijde celkem fer. Takze pred 12 mesici jsem za mobil dal 7,-Kc, tak ze doplatit 3970,-Kc. Je to ranec, ale jak pisu - je to jako kdybych si ho pred rokem normalne koupil, akorat ze ho platim az ted.
    Prachy jsem jim odeslal a uz jsem vedeny jako "bez zavazku" a muzu si objednat jakykoliv dalsi pausal na smlouvu.
    Takze jsem si objednal od mBank tarif mMini (za 300,-Kc pausalu je 300 minut do vsech siti, neomezene (! a to me zajima) SMS do vsech siti a 300MB dat (na meily a navigaci staci).
    A ted dalsi rana - jsem pry vedeny u Vodafone na ICO jako FIRMA a mBank firmam nedava "darkovy tarif". Takze jsem vyplnil nejake papiry Vodafone (Prevod prav a zavazku...z firemniho na "bezneho" zakaznika) a cekam az vse vyridi a ja si budu moci dat "vysneny" ;) tarif.
    Pozn.: Pro ziskani mMini je treba se stat klientem mBank, coz neni absolutne zadny problem...

    A Ty "abc" asi musis pockat az vstoupi v platnost (u oparatora) ta Husakova novela si myslim...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).