Hlavní navigace

Od neděle nabídne Eurosport všechny zápasy ženského mistrovství Evropy ve fotbale

14. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Getty Images
UVNITŘ VIDEO – Eurosport představí živě všech 31 zápasů a pro semifinále a finále využije rekordní počet celkem čtrnácti kamer.

Kromě lineárního vysílání budou moci fanoušci využít i internetový přehrávač Eurosport Player. Fotbalové mistrovství Evropy žen se koná v Nizozemsku a zahájí ho v neděli 16. července v 18 hodin duel domácích s Norskem. Na evropském šampionátu se představí osminásobný vítěz Německo, stříbrné z olympijských her Švédsko a evropské fotbalové velmoci Španělsko, Itálie, Francie a Anglie. Finálový zápas se bude hrát v Enschede v neděli 6. srpna od 17 hodin.

Eurosport bude všech 31 zápasů šestnácti týmů vysílat živě, všechny zápasy bude vysílat Eurosport 1 a v případě dvou zápasů ve stejný čas je odvysílá živě na Eurosportu 1 a Eurosportu 2. Pro semifinále a finále bude nasazeno čtrnáct kamer, což je více, než využíval pro ženský fotbalový zápas kdykoli v minulosti. Pro ostatní zápasy turnaje je pak připraveno dvanáct kamer. Loňské finále Ligy mistrů žen, které přenášel rovněž Eurosport, sledovalo napříč kontinentem 1,6 milionu diváků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).