Hlavní navigace

Názor k článku Od září začne platit novela zákona o urychlení výstavby infrastruktury elektronických komunikací od anonym - Ten co si říká "Pamětník" absolutně netuší, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 8. 2018 13:40

    bez přezdívky

    Ten co si říká "Pamětník" absolutně netuší, že chráničky Kopoflex jsou ohebné nikoliv proto, aby si je dodavatelské firma mohla pokládat jak chce (a dokonce mimo projekt), ale z důvodu, že se třeba ohýbají do rozvodných skříní. V žádném případě ne, že se cosi položí, pak kamsi nakreslí a není s tím problém - no to by byl problém a sakra velký, protože k projektu se vyjadřuje spousta dotčených subjektů (ostatní energetické firmy, provozovatelé sítí el. komunikací, vodaři, správa silnic atd.) a pouhý ZÁMĚR odchýlit se od projektu znamená opakování kolečka veškerých souhlasů a povolení.

    A pseudoargument o tom, že do země kvůli nějakým stavebním pracím je víc než úsměvné, protože právě sítě v zemi jsou podstatně větším problém při stavebních činnostech a velmi často dochází i k jejich poškození, přičemž oprava je složitější (a dražší), než u vedení nadzemního.

    Tomu s nickname "Pamětník" lze pouze doporučit, aby si jako spokojený důchodce okopával mrkev na zahrádce a neztrapňoval se psaním naprostých nesmyslů o věcech, o kterých nemá ani potuchy :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).