Hlavní navigace

Názor k článku Office 365 míří do domácností, Microsoft útočí na bezplatné kancelářské balíky od Petr Holý - Tak jsem to začal číst v naivním domnění,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2012 8:51

    Petr Holý

    Tak jsem to začal číst v naivním domnění, že office bude konečně zadarmo pro nekomerční použití a říkal jsem si, že sice mikroměkkýmu dávno utekl vlak, ale konečně dostali rozum.... a vono se z toho vyklubalo šaško pí ár :)))

    Teda to jste mne ale nachytali na nadpis přátelé :)))

    Ani v práci (právnická firma), ani doma jsem zatím nenarazil na funkci, kterou by mi nenabídla open office resp. libra office a musel bych si kvůli tomu kupovat mikrokancelář. Dokonce i rigo jsem před časem s kontingenčními tabulkami, grafy, fotkami a všemi těmi formalisticky vyžadovanými citacemi, poznámkami pod čarou, marginálními poznámkami atd. v tom v klidu napsal a obhájil na UK.

    2000 ročně, to je každý rok o 2000 víc, než jsem ochoten zaplatit za něco, co mohu mít zdarma. Až najdu nějakou killer fíčurku, kvůli které bude stát za to za mikrokancelář zaplatit, pak o tom budu uvažovat. Zatím hlásím pro jistotu "tudy ne přátelé". :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).