Hlavní navigace

Názor k článku Olympijské hry zakazují používat GIFy. Ale moc to nepomáhá od MichaelSt - Kdysi byly OH jen pro amatéry a když...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 8. 2016 11:19

    MichaelSt

    Kdysi byly OH jen pro amatéry a když někomu někdo zaplatil jízdenku/letenku na hry, byl dotyčný sportovec nazván profíkem a vyloučen.

    Potom dovolili sponzory.

    Potom dovolili i profi-sportovce, protože vedle zaměstnání špičkově sport moc dělat nejde a když měl někdo zaměstnání, tak jen na oko - to fungovalo v celém socíku a tak byly "kapitálisti" hendikepovaný.

    Dneska mám pocit, že tu nejde o sport, ale o prachy. Podobně jako v soukromých televizích je nějaký vysílaný program, vedlejší efekt, nutné zlo. Naštěstí dost nutné, protože na 24/7 v reklamách by e nikdo nekoukal - i když na satelitu najdete i takové kanály.

    Olympijský výbor by byl nejraději, kdyby sportovci nebyli, jenomže pak by zase neměli, co prodávat, televizní práva jen na zahájení a ukončení s miliónem reklam by asi neprodali dost draze.

    Je mi jich fakt strašně líto, furt nějaký sportovci a taky hlídat, aby nějaký cizí (rozuměj ne-olympijského-výboru) sponzor nemluvil o tom, že někoho sponzoruje... Víte, co to stojí?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).