Hlavní navigace

Názor k článku Ondřej Profant: V projektu Smart Prague jde o to rychle utratit hodně peněz od fd - Kdyz mate zdrojaky, a predevsim potrebna opravneni k...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 1. 2017 16:54

    fd (neregistrovaný)

    Kdyz mate zdrojaky, a predevsim potrebna opravneni k nakladani, tak prevazne v 90% chcete provadet treba jen drobne upravy, coz opet prevazne nevyzaduje aby nekdo zkoumal celou aplikaci, staci najit misto kde upravu provest.

    Pochopitelne nejlepsi je, pokud jsou zdrojaky verejne - pak se totiz pomerne jiste najde vice dodavatelu, kteri se pripadne prihlasi, ze budou aplikaci udrzovat.

    Nejzasadnejsi problemy soucasneho stavu jsou dva - ze statu (mestu/kraji ...) nepatri ani aplikace, ani data. A pokud chce zmenit dodavatele, znamena to vymenit i kompletni aplikaci a o data prijit. Ovsem je treba brat v potaz, ze to neni omyl nebo nedopatreni. To je umysl. Vsak kuprikladu pan Tok tak dlouho uspesne nedelal nic (dokonce konal prene opacne a pripravu vyberu provozovatele zrusil), az firme Kapsch spadly do klina dalsi miliardy "protoze to jinak neslo".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).