Hlavní navigace

Názor k článku Ondřej Tomek: Každý dělá chyby, v Centru se o nich ale přestalo mluvit od Jan Janča - "Vy, co můžete říkat více" Ondřeji. Tvrzení o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 7. 2012 14:52

    Jan Janča

    "Vy, co můžete říkat více" Ondřeji. Tvrzení o tom, že jsem byl uvnitř, a proto vidím problematiku správně a jsem odborník, je pro podobné debaty typické a asi muselo od někoho v diskuzi přijít. V reálu z toho však vychází debata jakou by vedl zasloužilý dlouholetý řidič autobusu s inženýrem přes spalovací motory o Carnotově cyklu. To, že něco používáte nebo s něčím pracujete ještě neznamená, že víte něco o tom na jakých principech věc funguje.

    K vašim ostatním připomínkám jen krátce. Plně souhlasím s tím, že v době prodeje bylo Centrum na vrcholu sil, dodávám jen bohužel. I v největším rozpuku to prostě nebyly síly dost velké. Mluvit o tom, že objem peněz, kteří investor utratí za vstup do společnosti odpovídá její skutečné hodnotě, to chce v roce 2012 hodně velkou odvahu a nebo krátkou paměť. S vysokou pravděpodobností si Warburg odepíše miliardovou ztrátu. Centrum bylo prvoligovým hráčem, pokud jsme byli ochotni tvrdit, že první liga sahá od více než padesátního podílu na trhu až k podílu v řádech procent. Nehodnotím a nehodnotil jsem osobní schopnosti pracovníků nebo vedoucí Centra, to nechám na vás, když jste se na vedení firmy podílel. Jediné co jsem napsal na adresu pana Tomka bylo, že je geniální obchodník. Další debatu považuji za bezpředmětnou, kdo chce snadno si najde dostatek informací a článků z posledních let, podle kterých si udělá jasnou představu o tom co je mediální obraz a co ekonomická realita.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).