Hlavní navigace

Názor k článku Online e-learningové kurzy zdarma aneb když dva dělají totéž... od Milan - A můžu říct, že mne to nenadchlo. Grafická...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2006 8:00

    Milan (neregistrovaný)
    A můžu říct, že mne to nenadchlo. Grafická úprava vhodná pro kojenecký ústav, na straně 15 jsem zjistil, že je to vlastně o Mrkvosoftu, když mi nenaběhla úvodní obrazovka uvedená v materiálu... Člověk by mohl usoudit, že mu "nenaběhl systém".
    No, ale zase lepší něco než nic (nebo např. Pendolíno nebo Indoš), přece jen to nebylo až tak moc vyhozených peněz a člověk se i trochu zasměje.
    Pochopitelně pro výuku editoru použít MS Word verze 2000 nebo 2010 nebo 2100 je úplně k ničemu a zastará to VŽDY. Asi se shodnem na tom, že je třeba naučit principy a naučit člověka se dále učit samostatně. Ale to jsou taky jen řeči, které se vedou léta a jak z toho nikdo moc neví.
    V EU není nikdo nijak zvláště chytřejší nebo inteligentnější než v ČR, takže zase si tam brát moc příkladu nedoporučuji. Že tento národ vždy potřebuje někde brát ty vzory, předtím z Ruska, teď z EU nebo USA a přitom se na to podívejte a zamyslete se nad tím. Obvykle to stojí za h..no.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).