Hlavní navigace

Názor k článku Opera Software si na Microsoft stěžuje u Evropské komise od anonym - Já jsem génius, já chápu více věcí, než...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 12. 2007 17:42

    anonymní
    Já jsem génius, já chápu více věcí, než ty jsi schopen za celý život vidět ;-)

    Vezměme si pekaře, úspěšného pečícího skvělé pečivo, který získá 98% trhu.

    Na základě žaloby neúspěšného konkurenta, který uhájil jen 1% trhu, bude ovšem nařízeno prvnímu pekaři péct jen standardizované gumové rohlíky a nic jiného, aby druhý pekař byl schopen se svým mizerným sortimentem konkurovat.

    A pak přijde ještě prodejce zmrzliny a řekne, že první pekař mu vadí, a že podle jedné studie, kterou si nechal vypracovat, lidé kupující si gumové rohlíky mají menší chuť na zmrzlinu. A to je problém.

    A tak první úspěšný pekař zaplatí další pokutu 500 miliónu EUR za to, že zmrzlinář neměl zisky takové, jaké by mohl mít, kdyby první pekař nebyl na světě a nebyl úspěšný.

    Podobně komunisticky rozhoduje zasraná Evropská komise. Jsou to tlustá prasata, která zavětřila prachy, a jdou po nich. Podobně jiná komunistická prasata zavraždila v "řádném soudním procesu" Miladu Horákovou (a nejen ji, celosvětově pochcípalo na komunismus přes 100 miliónů lidí).

    To není právo, to je rudé "právo". Neomezená moc pár komisařů, korupce a peněz...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).