Hlavní navigace

Názor k článku Ordinace nadále neporazitelná, VyVolení proti ní ale mírně stoupají. Hlavně u mladých od Vladimír Puštík - Perfektní článek, díky kterému nemusím vysvětlovat situaci na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2013 12:22

    Vladimír Puštík

    Perfektní článek, díky kterému nemusím vysvětlovat situaci na trhu pro ty, kteří nevidí do branže. Opravdu, velká pochvala!

    Jen ty Křižovatky bych tentokrát až tak nevychvaloval, klesly pod půl míče a to docela překvapilo, když šplhaly k 600 tisícům. Tentokrát propad, osobně jsem čekal, že se na konci září budeme bavit už o nějakých 800 tisících.

    Největší plusy? Prima jasná dvojka na trhu ve všech kategoriích a časech, včetně skupin, ČT i s údajnými hitovými akvizicemi opět a navždy trojka. Budiž jí přána dnešní pozice jedničky díky fotbalu a Sanitce 2. Love podíl 3,5%, Nova už absolutně bez šance dávat kvůli VV v úterý a čtvrtky v prime timu 15-54 za všechny kanály nad 50%. Ano, je to hodně osekaná cílovka, čas a zahrnutí všech kanálů, ale právě tímto tříhodinovým úsekem ve dvou dnech v týdnu a za všech 7 kanálů nebo kolik jich má, se chlubila, že oslovuje víc jak polovinu populace. LOL, teď už nejde ani to.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).