Hlavní navigace

Názor k článku Ordinace nadále neporazitelná, VyVolení proti ní ale mírně stoupají. Hlavně u mladých od Vladimír Puštík - Jaroušku, nedochází ti pár věcí. Kdyby Prima chtěla...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2013 14:25

    Vladimír Puštík

    Jaroušku, nedochází ti pár věcí. Kdyby Prima chtěla s VV čísla k miliónu, tak je dá ve dny, kdy je konkurence nejslabší. Ona je naopak dává proti nejsilnějším dnům konkurence a sice v úterý a čtvrtky proti Ordinaci a v pátek proti Sanitce, aby je oslabila u mladších diváků. S Krampolem a Místem činu mívala v tyto dny 200 tisíc a u mladých podíl 3%. Díky VV se po dlouhých letech dostává v tyto dny k 500 tisíc a podílu mezi 15 - 20%. Chápeš už jejich záměr? Píše ti to jasně i pan Potůček v přehledech, kromě toho neuvěřitelně posilují i Love. Jen tahle pětice Picka, Jarda a dalších pár zjevů to pořád nechápe. To už jste ale asi poslední v republice.

    Osobně bych tuto taktiku nevolil, na to jak je to drahý projekt, ale jejich záměr chápu. Chtěli mít silnější své nejslabší dny, což se povedlo a mít jistotu svých nejsilnějších dnů a sice pondělí a středy s CD, což se nepovedlo, protože druhá řada seriálu je méně sledovaná, a neděle, kdy poběží Talent.

    Kdyby bylo po mém, tak bych schéma udělal tak, aby jejich silné dny byly silnější a v ty nejslabší dny bych zariskoval jinak. Kdo ví, co by přineslo větší úspěch, každopádně pro VV by to bylo výhodnější, jestli pro celou Primu, nevím. Na Love bych se vykašlal:

    Po - 20.15 VV - Zúčtování, 21.45 Partička
    Út - 20.15 CD, 21.45 VV - Rekap
    St - 20.15 VV - Výzva, 21.45 Křižovatky života
    Čt - 20.15 CD, 21.45 VV - Rekap
    Pá - 20.15 Splněné sny (nejlepší možná konkurence, ale samozřejmě s kvalitně udělaným formátem, ne fraškou ala Barrandov), 21.45 QI, 22.15 Show JK (kam dát rekap nevím, možná místo QI)
    So - 20.15 VV - Duel, 22.15 Film
    Ne - 20.15 Talent, 22.30 VV - Rekap

    Podle mě lepší, co říkáte? VV by měli ve slabé konkurenci 800 tisíc, CD proti Ordinaci 600 tisíc a určitě by Ordinace ztratila více. Podle mě je toto účinnější schéma.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).