Hlavní navigace

Názor k článku Oresi: Parazitovat na nás můžete, ale jenom pozitivně od anonym - O nic jsi neprisel. Jedna Katerina o ktere...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 5. 2008 20:08

    anonymní
    O nic jsi neprisel. Jedna Katerina o ktere se siri po internetu tohle:

    Kateřina Jacques pochází ze zámožné a dobře situované rodiny. Přesto je o ní dostatečně známo, že má za sebou řadu deliktů násilné povahy a nemalou zkušenost s návykovými látkami.
    V polovině 90. let obývala se skupinou squatterů prázdný činžovní dům Na Praze 7, poblíž Strossmayerova náměstí. Narušovali zde veřejný pořádek, vyvolávali pouliční rvačky a napadali kolemjdoucí. Scénář i závěr těchto incidentů byl zpravidla stejný.
    Jakmile bylo zahájeno vyšetřování a trestní stíhání, objevil se rodinný právník, povolaný rodiči nezdárné dcerušky, a kontroval obviňováním těch, kdo byli přepadeni.
    Soudce přitom nevynikal žádnou zvláštní nestranností a v jeho snažení mu nepokrytě pomáhal. Neoficiální zdroje uvádějí, že v pozadí těchto právně-soudních intrik stál Jiří Dienstbier, politik, bývalý ministr a rodinný přítel. Přepadení, zbití a často i oloupení občané měli najednou vysvětlovat, proč se dopustili násilí na bezbranné dívce.
    Fakt, že minimálně čtyři osoby musely po útoku Jacques a jejích kumpánů vyhledat lékařské ošetření, že Kateřina osobně ztloukla násadou od lopaty muže, jenž se pokoušel chránit svou těhotnou manželku, to vše připadalo panu soudci jaksi nedůležité. Bezvýznamné a irelevantní.
    Všichni se jako mávnutím kouzelného proutku ocitli v roli podezřelých!
    O charakteru paní Jacques svědčí i to, že po celou dobu její Squatterské "kariéry" se jí o nezletilého syna starali rodiče.
    Ona sama totiž jevila větší zájem o drogy, výtržnosti a pouliční rvačky, než o roli milující matky. Orgán péče o dítě se přesto neodvážil zasáhnout, i když se tato skutečnost vícekrát objevila i v průběhu soudního projednávání.


    ... a vzhledem k tomu, ze Katerina Jacques byla adresat mailu, ve ktere ji Bursik psal, ze jinou poslankyni strany zelenych "prinuti hlasovat s nimi silou", tak bych se nedivil, kdyby to byla pravda, se proslavila svym nasilnickym konfliktem s policistou Cermakem, pri kterem se dle soudu dopustila prestupku a pak zinscenovala predvolebni hysterickou scenu udajneho jejiho napadeni, pri ktere mj. podle videozaberu utrhla policistovi sluzebni cislo a pak tvrdila, ze ho nemel a pri ktere prave kricela na kameru to svoje Jau Jau, coz bylo mnohymi povazovano za herectvi. Policistu 2x soud a tedy jiz definitivne osvobodil, samozrejme az po volbach. Dalsi spor obdobneho druhu mela se sousedkou. To asi uz nebude jen nahoda. A to je tak vse, zivot jde dal, Katerine vychazeji dalsi PR rozhovory v stejnych mediich, ona hlasuje jak si Topolanek a Bursik preji a vsichni spolu budou zit strastne az do doby, nez se odstehuji do USA.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).