Hlavní navigace

Názor k článku P.E.S. Consulting neoprávněně zpřístupnil doménu svého klienta od Martin Kopta - Odpovím kumulovaně: -- V Exclusive ani v jiných variantách...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2002 15:21

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Odpovím kumulovaně:

    -- V Exclusive ani v jiných variantách RIPu není zahrnut příslib na uvádění v textech článků. Obchodní politika Internet Infa se na redakci nevztahuje, naopak Internet Info prodává výsledky naší práce. RIP je součástí Lupy, odkazy na něj budeme dělat naprosto stejně jako jsme je dosud dělali na náš Whois, Doménovou centrálu, Kalkulačku nebo Tiskové zprávy... Do budoucna dokonce připravujeme navázání i v opačném směru, tedy z RIPu povedou odkazy na články a tiskové zprávy. Například u SkrzNaSkrz o to někteří klienti už projevili enormní zájem.

    -- Internet Info skloňujeme podle vzoru "město", vzhledem k tomu, že jako název považujeme Internet Info za celistvou jazykovou jednotku, nepovažujeme za nutné skloňovat jednotlivé jeho části odděleně -- jinými slovy: Internet v našem názvu neskloňujeme.

    -- Globe Internet je dle citované studie webhosterem, který zajišťuje provoz nejvíce českých domén. Viz

       http://www.lupa.cz/tzprava.phtml?show=393

    -- Pan Kopta ZONER Software neopoměl, pouze se rozhodl, že nebude psát o společnostech, v nichž pracoval nebo u nichž je či donedávna byl klientem či obchodním zástupcem, pokud si to okolnosti nevyžádají. Dalo by se to totiž považovat za střet zájmů.

    Mezi webhostery je velká konkurence, velmi rád zmíním příště i další. Problém je ten, že pokud potřebuji krátký citát během pár minut, bývá PR oddělení Globe Internet obvykle jediné schopné briskní reakce. Ani z Michala Krauseho jsem nevypáčil větu, kterou bych mohl bez uzardění vložit do uvozovek. :-( Ale problém vidím, vynaložím příště více námahy. Webhosterům pak připomínám, že pokud se o nich má psát jindy než při potížích, měli by o to sami usilovat. Tiskové zprávy jsou na Lupě zveřejňovány zdarma, můj email jakož i emaily dalších redaktorů jsou určeny ke zkontaktování, nic nenamítám ani proti schůzkám a běžně navštěvuji i rozličné společenské události (zítra se uvidíme na pražské First Tuesday -- http://www.firsttuesday.cz/) -- ba cestuji dokonce i mimo Prahu. Není takový problém vyměnit si se mnou vizitku, prohodit pár slov a zmínit se o zajímavých službách, které firma nabízí. Když potom potřebuji někoho citovat, automaticky sahám nejdříve po zásobníku na vizitky, rozhodně neotvírám telefonní seznam a nevolám na informace. Všimněte si, jak silně pracujeme na PR Lupy a obecně Internet Infa -- myslíte si, že prostě jen sedíme a čekáme, kdy nám kdo zatelefonuje?

    Na další otázky odpovím rád osobně, ať zítra na FT, nebo pokud nejste z Prahy, můžete si domluvit nějaký jiný způsob kontaktu (pokud vám nevyhovuje email či icq) prostřednictvím asistentky; večer mě dokonce zastihnete v redakci i telefonicky, neb máme v deset uzávěrku.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).