Hlavní navigace

Názor k článku Padne zítra Internet za oběť hazardu? od Alfa Alfa - Teda, ta Farského argumentace na jeho stránkách je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2011 12:59

    Alfa Alfa (neregistrovaný)

    Teda, ta Farského argumentace na jeho stránkách je jen pro silné nervy, tady je ukázka:

    "Jak se to vyřeší konkrétně?
    Pokud jde o konkrétní naplnění zákona, jde o natolik odbornou a složitou problematiku, že ji musí zodpovědět výhradně IT odborníci bez politických návodů. Jednou z variant je například tvorba blacklistu, zda je ale tou správnou cestou, to musí zodpovědět IT odborníci. Část odborníků se v tuto chvíli vyjadřuje v duchu, že je to možné (i když ne zcela jednoduché), část jich tvrdí, že je to nemožné.

    Zástupci Ministerstva financí se vyjádřili tak, že to bude problematické, ale nikoli nemožné. Požádali jsme Ministerstvo financí o sdělení, jakým způsobem by to bylo v případě přijetí řešeno v praxi. Vůli tento problém řešit už vyjádřili zástupci MF ČR v červnu 2010."

    Tak tohle poslanec Farský napsal 19.6.2011. Jako navrhovat zákon, o kterém ani nemám představu, jak bude v praxi fungovat........... . To už je opravdu na uzákonění, že poslanci každého půlroku musí chodit na lékařskou kontrolu, že jsou příčetní.
    Je vůbec možné, že v parlamentu sedí takoví.......(do­plňte si sami)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).