Hlavní navigace

Názor k článku Panasonic v roce 2010: 3D plazmy, LED, nahrávání a telefonování přes Skype od Nodar - problém je v tom, že inženýři Panasoniku jsou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 3. 2010 10:32

    Nodar
    problém je v tom, že inženýři Panasoniku jsou na jiné vlně, než já. Abych začal uvažovat o změně současné TV (LCD Samsung 656), musel bych pro sebe vidět nějaký přínos. Když to rozeberu, tak:
    - 3D nemá smysl komentovat, odmítám brýle, nízký počet titulů, to má ještě čas
    - propojení na www služby přes Viera Cast je zajímavé, ale chtěl bych tam mít možnost vlastní volby (archív ČT, Stream ...) a to by se muselo řešit úplně jinak (standardy, rozhraní)
    - Skype - jsem paranoik, co když mne bude někdo odposlouchávat
    - nahrávání TV pořadů na USB - super funkce, mohl bych zahodit DVB-T rekordér. Ale jen až bude možné pořady sledovat i na jiném přístroji a TV bude mít dva tunery schopné jeden pořad nahrávat a druhý paralelně sledovat (což umí čínské přístroje za 1500Kč)
    - koukat na filmy z USB disku - super, mohl bych zahodit přehrávač. Ale na fullHD TV bych si rád přehrával HD filmy a ty jsou dnes výhradně v mkv .... což neumí. A jsem Čech, takže s CZ titulkama a možností přepínat u mkv audio stopy.
    - takže vlastně jediné co bych hned ocenil je LAN a LED podsvícení (akorát v poslední době čtu, že Edge LED zase není taková bomba a podobný kontrast lze zajistit i s CCFL, zlom u kontrastu prý nabízí až lokální podsvětlení .... tak nevím)

    V podstatě se současné TV začínají přibližovat mému požadavku na ideální TV, ale funkce nejsou dotažené, vždy schází něco zásadního ... takže zase za rok :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).