Hlavní navigace

Názor k článku Parlamentní listy mají za nesmazané urážky v diskusích zaplatit 150 tisíc Kč od Miloslav Ponkrác - O mně zase Romea a neziskové organizace na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2015 17:24

    Miloslav Ponkrác

    O mně zase Romea a neziskové organizace na obranu enitk, stejně jako o každém bílém Čechu programově šíří nadávky jako že jsem rasista, xenofob, a další. Kde to prosím mohu jako pomluvu nahlásit, protože já takový nejsem?

    Na základě této pomluvy pak různí vyžírkové inkasují peníze na pomoc proti vylhanému rasismu.

    Jak vidíte, stejně nemáte zastání. Vždycky budou existovat velké pomluvy, které programově šíří různí škoditelé, jako Romea a Jaroslav Suchý, jako tu o rasismu Čechů, apod.

    Ono chudáčkovství a ublíženectví na úkor druhých bohužel sype. A nedovoláte se.


    Ale jak se mám cítit, když se nemohu dozvědět ani seriózní informace, protože soud rozhoduje o tom, co se smí a nesmí psát?

    To vás nezajímá?

    Kdekterý pravdoláskař a Havlista by tu cenzuroval na milión procent, až by se od něho prášilo. Proč například je zakázáno uvádět kriminalitu podle etnik? Odpověď je jednoduchá, jednomu etniku by to v jeho volání o tom, jací jsou chudáčci mohlo uškodit. A tak se to zakáže.

    Nezajímá vás, jak se cítíme my, co vidíte tu manipulaci od EU, států, a dalších všude kolem, a vidíme, že se do řítí do zadnice.

    Ktekterý pomatený student tu dělá demonstraci za něco, co se vylhaně dozvěděl z televize, oficiálních médií, či školní propagandy, která ovšem lže jako když tiskne? Zneužívá se tu fakt, že mladý člověk ještě nemá životní zkušenosti a na propagandu skáče jak kapr na udici a sežere to i s navuijákem.

    Jak asi tato země dopadne, když lidé jednají zblbí propagandami, manipulacemi, lžemi, a virtuální reliatou odlišnou od skutečnosti?

    Objektivně jdou ukazatele v tomto státě stále dolů, koruna padá, stejně jako další ukazatele. A půjde to dále, pokud bude rozhodovat propaganda a cenzura.


    Jestli se bojíte pravdy, pak pomáháte všem kolem sebe do hrobu a do propasti. To je celé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).