Hlavní navigace

Názor k článku Masivní celosvětový útok ransomwaru Wcry: co všechno o něm víme? od Karel - Já samozřejmě nerozporuji, že Ti nejde nainstalovat český...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 5. 2017 8:45

    Karel (neregistrovaný)

    Já samozřejmě nerozporuji, že Ti nejde nainstalovat český patch na české XP, jen jsem upozornil, že ať jsem 16.5. v MS Downloads zvolil českou nebo španělskou nebo věřím jakoukoli jinou jazykovou verzi, stáhne se mi anglická (filename je *ENU*), stejně jako spoustě lidí po celém světě, a že funkční je stahování pomocí IE z http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4012598 (filename je *CSY*).

    Chtěl jsem pomoct, speciálně jsem si kvůli tomu rozjel staré nepoužívané české XP a tam to v úterý takto úspěšně nainstaloval.

    Teď už je (aspoň pro češtinu) opravené i "hlavní" stahování z MS Downloads http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=7388c05d-9de6-4c6a-8b21-219df407754f (stáhne se skutečně *CSY*).

    No a WIFTovi jsem pak na jeho námitku, že z catalog.update­.microsoft.com je stahování pomocí IE už jen přežitek, napsal, že Chromem se mi vždy stáhne i z tohoto druhého serveru zase jen anglická verze (filename *ENU* -- na rozdíl od IE). A tohle platí stále (a není to ani Adblockem).

    Mějte se všichni fajn a snad jste (jsme) už opatchovaní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).