Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Paušální souvislosti od pm - Mnohdy se i na "záporňácích" najde špetka dobrého,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 2. 2004 16:24

    pm (neregistrovaný)
    Mnohdy se i na "záporňácích" najde špetka dobrého, ale v tomto případě máte bohužel pravdu. Tahle firma se skutečně vyznačuje jen křivárnami.
  • 12. 2. 2004 13:37

    error (neregistrovaný)
    Proto při vyslovení ČTc se chce člověku akorát zvracet. Síla je docela i to, že ČTc tu svoji rakovinu hodlá naočkovat i do EuroTelu - viz.
    http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikace/operatori/nasi_operatori/cdma040206.html

    Jinak, také se domnívám, že GTS si chce vybudovat nějaké dobré portfolio dialupistů před ostatními operátory, jelikož se zdá, že šance, že ČTÚ začne regulovat propojování mezi operátory na bázi paušálů, je poněkud větší než kdykoli dříve. Takže by se to mohlo možná chápat jako investice do budoucna.

  • 12. 2. 2004 13:00

    Marek (neregistrovaný)
    Romantická idea čistého Zla a biblického Pekla bez sebemenšího pozitivního aspektu došla konečně naplnění - ve firmě Český Telecom. V této firmě není jediný halíř ani jediný čin či dokonce myšlenka jeho představitelů čistá. Jediné, na co myslí je, jak okrást, napálit a podvést zákazníky, konkurenty a ve formě státu i všechny občany ČR, jakou křivárnu zase vymyslet a jaké politiky uplatit, aby jim bylo podobné "podnikání" i nadále dovoleno. Skutečně důstojný reprezentant tradic našeho tragicky absurdního Kocourkova.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).